MASS MEDIA
Cum poți să cumperi cartea ”Imediat după ce-mi fac dictatură, primul lucru…”
Cum poți să cumperi cartea ”Imediat după ce-mi fac dictatură, primul lucru…” cu o reducere de 99 de lei din prețul de copertă? Simplu.
Romanul de satiră politică ”Imediat după ce-mi fac dictatură, primul lucru…” de Călin-Liviu Georgescu va apărea la vânzare în librării și în magazinele online pe data de 1 septembrie 2023, la prețul de 120 de lei, costuri curier inlcuse.
Totuși, cartea poate fi cumpărată și cu numai 21 de lei (discount de 99 de lei la prețul de copertă) prin pre-comandă, direct de la autor. La prețul de 21 de lei, se adaugă costurile curieratului, între 10 și 15 lei, în funcție de localitatea unde este livrată cartea.
Prin PRE-COMANDĂ, cititorul cumpără cartea în perioada 1-30 august și o primește mai târziu, în perioada 15-30 septembrie.
CUM SE FACE PRE-COMANDA
NOU: îți poți alege coperta exemplarului pe care îl precomanzi, dintre cele 12 opțiuni de mai jos. Menționează numărul coperții pe care o dorești.
Dacă nu menționezi nimic, exemplarul tău va fi livrat cu coperta Nr.1.
1. Trimteți un email de pe adresa Dvs de corespondență la mediareviewromania@gmail.com în care scriețî doriți să pre-comandați cartea, de exemplu: ”doresc să precomand cartea”.
Alternativ, cartea va putea fi cumpărată și din librăriile fizice și online după data de 15 septembrie. Vom publica adresele librăriilor pe măsură ce încheiem contractele respective.
MASS MEDIA
Ziarul Gândul face știrea momentului
La numai o zi după ce publicul a aflat că un judecător român nu poate justifica 6 (șase) milioane de euro, ziarul GÂNDUL relatează un incident care readuce în discuție politcienii ultra-milionari, bugetarii socialiști de lux și beizadelelor lor.
Fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD) și ex-președinte al Camerei Deputaților, blocat în trafic din cauza unei defecțiuni la impunătorul său BMW X5, a fost salvat de șoferul său, care a venit de urgență cu Bentley-ul ”de rezervă„ și i-a dat lui Liviu Dragnea mașina de 200-300 de mii de euro pentru a-și continua călătoria, scrie Gândul.
Liviu Dragnea a înființat partidul ”Alianța Pentru Patrie” care vrea să proiecteze „un model de societate în spiritul mândriei naționale” și acum realizează un program de rețete de gătit pe canalaul său de pe YouTube.
MASS MEDIA
Antena 3 a fost recompensată de către CNA
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a prelungit, în şedinţa de marţi, 21 iunie 2023, licenţa Antena 3 CNN pentru următorii nouă ani. În cadrul ședinței, postul de ştiri Intact a primit numai laude.
Aprecierile laudative ale membrilor CNA par să fie ca urmare a faptului că Antena 3 a fost prima televiziune care a preluat și a dezvoltat, uneori până la absurd și dezgust, campania de îngrozire a populației desfășurată de către statul român pe perioada ”pandemiei”.
Chiar și azi, după mai bine de doi ani, imaginile în care Antena 3 prezenta coșciuge, morți și cimitire au rămas întipărite în memoria telespectatorilor români.
Publicul a reacționat la schimbarea bruscă de macaz a Antenei 3 și grupului Intact, sesizând că Antena 3 a abandonat relația cu publicul, alegând să reflecte întocmai directivele transmise de către stat.
Nu a fost singura televiziune care s-a aliniat la linia ”pandemică”. Digi 24, ProTv și TVR au avut același traseu, refuzând brusc să mai să preia îndoielile justificate ale publicului român și devenind portavocea CNSSU.
Această atitudine a avut un efect contrar scopului propus, acela de crește rata de vaccinare, România având până la final cea mai mare rată de refuz al vaccinării din Europa, dar cu un număr de decese mult sub media europeană.
Mircea Toma, CNA: „Eu cred că avem noroc cu voi. Nu credeam că o să spun chestia asta, dar v-aţi schimbat într-un moment extrem de important pentru România. O instituţie care să ţină cât de cât în frâu impactul acesta teribil al dezinformării era vitală. Am văzut, cu satisfacţie, că încercaţi să fiţi acolo.”
EDITORIAL
OPINIE: Ce mai este și ce nu mai este ”patriotism economic”
Patriotism economic este atunci când statul dă bugetul pentru un proiect de utilitate publică unui furnizor care face treaba la timp și de calitate, în termenii contractului, indiferent ce naționalitate are furnizorul sau capitalul furnizorului. Invers, nu este patriotism economic atunci când dă bugetul unui furnizor român incompetent, care face rahatul praf și rămâne și cu banii. Asta este, sau ar trebui să fie, pârnaie.
Patriotism economic este atunci când cel care are răspunderea bugetului negociază la sânge marginea furnizorului, nu o mărește el din pix, ca să includă șpaga pentru el și trei etaje de șefi în sus. Invers, pârnaie.
Patriotism economic este atunci când autoritatea care recepționează orice lucrare plătită de la buget este o bestie nemiloasă care se asigură că lucrarea ar putea fi recepționată chiar și de către cel mai exigent și mai maniac japonez.
Patriotism economic este atunci când partidele votează mâine un parlament cu jumătate din numărul de parlamentari de acum, iar cu numărul de consilieri la un sfert. Patriotism economic este când partidele votează să elibereze Palatul Parlamentului (a doua ce mai mare clădire de stat din lume, dar prima cea mai scumpă), și se mută în clădirea din Dealul Mitropoliei, după ce-o ia înapoi de la BOR, că BOR n-are ce căuta acolo, mai ales că mâine-i gata Catedrala.
Patriotism economic este atunci când statul cumpără mașini, tehnologie, servicii și produse pentru instituțiile sale numai, sau în primul rând, de la corporațiile care au fabrici în România, adică de la cele care angajează români, așa încât statul să câștige de două ori, prima, ajutând piața de muncă, a doua, mărindu-și valoarea capitalului investit.
Patriotism economic este atunci când statul lucrează numai prin băncile care au capital românesc.
Patriotism este și atunci când proprietățile corupților, ale infractorilor și ale celor care au facilitat corupția și infracțiunile sunt confiscate imediat după pronunțarea sentinței.
Patriotism economic este atunci când faci pe dreq în patru ca să vină investitorii de orice naționalitate care pot face din stațiunile de pe litoral și montane mai dihai decât cele de pe Coasta de Azur și din Alpii austrieci.
Patriotism economic este să schimbi numele orașului Târgu Jiu în Constantin Brâncuși și să faci din acel oraș capitala culturală a României. Or măcar o șosea care să ducă ață spre Coloana Infinitului, fiindcă altfel este de negăsit.
Alt fel de patriotism economic este să faci măcar cinci kilometri de șosele perfecte de la intrarea în țară, pentru ca străinul care vine cu mașina prin orice vamă să zică ”Nirvana, frate!”, iar românii care se întorc ”uf, m-am întors la civilizație!”.
Patriotism economic este atunci când începe un război într-o țară vecină și toată industria română începe de a doua zi să fabrice gloanțe, căști și bocanci la cele mai bune prețuri din lume. Adică, gesturi d-astea. Aberante. Dar economice.
Care mai ești în anturajul lui Ciolacu, ia întreabă-l d-astea. Să vedem ce zice.
Călin-Liviu Georgescu